X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Met Sterk in je Werk klaar voor verandering
Wie ben ik? Wat wil ik? Wat vraag ik?

Wie in de technische installatiebranche werkzaam is, of dit nu in de binnen- of buitendienst is, ontkomt niet aan het volgen van cursussen en trainingen. Door bij te blijven in kennis, kunt u antwoord geven op technische en maatschappelijke vragen van morgen. Maar ook uw persoonlijke ontwikkeling is essentieel om in te kunnen blijven springen op veranderingen. De workshop Sterk in je Werk ondersteunt u hierin. Stel uzelf de vragen: wie ben ik? wat wil ik? wat vraag ik?
 

Ieder jaar wordt door heel Nederland de workshop Sterk in je Werk georganiseerd. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met uw persoonlijke ontwikkeling, loopbaanwensen en ambities. De workshop is voor werknemers van 26 tot en met 49 jaar. Deelname aan de workshop is kosteloos.

 

Programma

In een interactieve, prikkelende presentatie wordt verder gekeken naar begrippen als loopbaan, ambitie, kennis en kunde. Tijdens de workshop gaan werknemers met collega’s uit de branche aan de slag met de vragen ‘Wat is mijn ambitie?’, ‘Welke ontwikkelingen zijn daarbij relevant?’ en ‘Welke stappen kunnen mij helpen  om mijn ambitie te realiseren?’. Maar ook: ‘waar ligt mijn perspectief?’, en ‘op welke manier ben en blijf ik interessant voor mijn werkgever?’.

Lees hier meer over het programma.
 

Data en locaties 2019

De workshop Sterk in je Werk vindt in 2019 plaats door heel Nederland. U vindt hier een overzicht van alle data en locaties. 
 

Vervolgstappen

Deelnemers worden tijdens de workshop Sterk in je Werk op diverse manieren geholpen bij het zetten van hun vervolgstappen. Bijvoorbeeld met een ontwikkelcoach en/of waardebon voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.
 

Waardebon

Elke deelnemer ontvangt na afloop van de workshop Sterk in je Werk een waardebon van 500 euro. De waardebon is te besteden aan scholing en persoonlijk ontwikkeling. Bekijk hier meer informatie over de waardebon.

Ontwikkel jezelf, blijf Sterk in je Werk!

Door aan te melden ga ik akkoord dat OTIB mijn persoonsgegevens verwerkt voor deelname aan de workshop en ik heb tevens het privacy statement gelezen.  

U vindt hier een overzicht van alle data en locaties in heel Nederland.

Vul in wat u zoekt en wij helpen u graag verder

Vanaf 1 april 2019 kunt u zich aanmelden voor de nieuwe reeks workshops van Sterk in je Werk! 

Hier vindt u informatie over het programma van de workshop. Bekijk ook direct het overzicht van data's en locaties!

Bent u op zoek naar een sfeerimpressie van voorgaande jaren? Bekijk dan wie u voor gingen!

Gezamenlijk maken we werk van uw ambitie! Houd de website en uw brievenbus in de gaten voor updates en informatie. In de week van 13 mei ontvangen alle werknemers van 26 t/m 49 jaar een persoonlijke uitnodiging.