X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Maak werk van uw ambities
Waardebon

Na afloop van de workshop Sterk in je Werk ontvangt elke deelnemer een waardebon ter waarde van 500 euro. De waardebon is te besteden aan scholing, zoals cursussen en trainingen.

Wat u ook besluit, overleg met uw leidinggevende of uw werkgever welke scholing u wilt volgen. De waardebon kan namelijk enkel door uw leidinggevende of werkgever ‘verzilverd’ worden. Uw leidinggevende of werkgever dient de unieke code op de waardebon in te voeren in OTIB-online: de tool om een financiële tegemoetkoming vergoeding voor cursussen en trainingen aan te vragen.  


Beperkte geldigheidsduur waardebon

De Sterk in je Werk waardebon heeft een beperkte geldigheidsduur. De waardebon die wordt uitgereikt in 2019 is geldig tot en met 31 december 2020. Maak werk van uw ambities en wacht niet te lang met het verzilveren van de waardebon.


Meer informatie

Heeft u of uw leidinggevende/werkgever nog vragen over het gebruik van OTIB-online of het invoeren van de code op OTIB-online? Neem dan contact op met de Supportdesk via telefoonnummer 0800 – 88 55 885 (kosteloos).
 

Door aan te melden ga ik akkoord dat OTIB mijn persoonsgegevens verwerkt voor deelname aan de workshop en ik heb tevens het privacy statement gelezen.  

U vindt hier een overzicht van alle data en locaties in heel Nederland.

Vul in wat u zoekt en wij helpen u graag verder

Vanaf 1 april 2019 kunt u zich aanmelden voor de nieuwe reeks workshops van Sterk in je Werk! 

Hier vindt u informatie over het programma van de workshop. Bekijk ook direct het overzicht van data's en locaties!

Bent u op zoek naar een sfeerimpressie van voorgaande jaren? Bekijk dan wie u voor gingen!

Gezamenlijk maken we werk van uw ambitie! Houd de website en uw brievenbus in de gaten voor updates en informatie. In de week van 13 mei ontvangen alle werknemers van 26 t/m 49 jaar een persoonlijke uitnodiging.